Calla - shoes your feet will love!

Hallux valgus och skor är ingen bra ekvation. Hallux valgus och snygga skor är en ännu svårare ekvation, inte minst om du vill ha högklackat till fest. Men inte nu längre. Calla har tagit fram en kollektion för dig med hallux valgus. 

Callas skor är gjorda i mjuka material och med skärningar på rätt ställen, för att undvika att det trycker på halluxen. De är också designade för att dölja halluxen. Calla Shoes startades 2016 av Jennifer Bailey, som själv har haft hallux valgus i många år. Efter att inte hittat några snygga skor som passade, tog hon saken i egna händer och startade sin egen skokollektion. Callas skor passar naturligtvis även dig som inte har hallux valgus, och som vill ha en bekväm sko som inte klämmer.

Om du bara vill ha lite extra rum för tårna, ska du titta på Sophia som är Callas storsäljare. De är trots sin höga klack stabila och bekväma. Och supersnygga på! Den lilla platån under framfoten gör att de inte känns lika höga som de ser ut. Exklusivt för QUIST & Co sthlm har Calla tagit fram Stella i en mer avskalad design.

Charlotte ballerinaskor är liksom Sophia en av Callas första designs. Med dess mjuka material och dolda klack är den perfekt för dig som vill ha en ballerinasko som inte är helt platt. Insidan är mjuk och har som alla Callas skor en lite bredare innersula som avlastar foten. 

Efter stor efterfrågan har Calla tagit fram en modell med bredare passform än Sophia och Charlotte. Ava blev direkt väldigt populär, och är en perfekt kontorssko men passar även till jeans eller klänning. Nya modellen Sara är bekväm för dig med en bred fot, trots den spetsiga designen. Gemma har den trendiga fyrkantiga tån, och en bekväm blockklack.

Inför sommaren hittar du flera snygga sandaletter, som trots sina höga klackar är lika bekväma som Callas andra skor. 

Vi som har hallux valgus älskar Callas skor. Ja det är helt enkelt skor som dina fötter kommer älska!

Se Callas kollektion här nedan.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.