Köp och betalning

Så här beställer du

Du beställer en vara genom att välja storlek på varans produktsida, och lägga den i kundvagnen. När du är klar och vill skicka din beställning, går du till kassan och granskar din varukorg. Där kan du se dina produkter och totala köpbelopp. Om du vill ändra i din beställning, kan du göra det här genom att minska eller öka antalet varor, eller ta bort dem helt. Vill du fortsätta handla, klickar du bara vidare på den kategori du vill gå till. Om du har en rabattkod, fyller du i den här i kassan, och rabatten dras automatiskt från det totala priset.

Om du redan är kund, loggar du in för en smidigare beställning. Som registrerad kund hos oss, blir dina adressuppgifter automatiskt ifyllda och du kan också se din orderhistorik. För dig som är ny kund kan du välja att registrera dig som kund hos oss eller gå vidare med beställningen utan att registrera dig. 

Därefter väljer du betalningssätt, godkänner våra köpvillkor och avslutar köpet genom att klicka på "Slutför köp". Du får då en orderbekräftelse från oss till din email. Kontakta oss om du inte har fått din orderbekräftelse inom ett dygn.

Övergiven kundvagn

Om du har lagt varor i kundvagnen utan att fullfölja köpet, skickar vi dig ett email med en lista över de produkter som du lagt i kundvagnen, förutsatt att du har ett kundkonto hos oss, prenumererar på vårt nyhetsbrev, eller har angett din e-postadress hos oss på annat vis. Detta är en extra kundservice för att göra ditt köp hos oss så smidigt och enkelt som möjligt. Du kan då återskapa kundvagnen med alla varorna i. Om du inte vill fullfölja köpet, behöver du inte göra någonting. Pris och tillgänglighet på produkterna baseras på tidpunkten då du la produkterna i kundvagnen. Vi reserverar oss för att priserna därefter har ändrats eller sålt slut. 

Betalning

Betalning kan göras på ett säkert sätt med Swish eller Klarna Checkout

Betalar du med Swish, blir du ombedd att öppna din Swishapp. Genomför sedan betalningen i Swish och med ditt mobila bank-id som vanligt.

Betalar du med Klarna Checkout, kan du välja mellan flera betalningsalternativ. Med "Få först. Betala sen." får du en faktura som ska betalas inom 14 dagar, alternativt samlar du dina köp på ett konto hos Klarna och betalar hela eller del av beloppet i slutet av månaden efter. Du kan också välja "Betala Direkt" och då dras dina pengar direkt från ditt bankkonto efter att du godkänt transaktionen med ditt mobila bank-id. Väljer du "Dela upp" för att kunna dela upp din betalning över flera månader, samlar du dina köp på en kontofaktura hos Klarna och delbetalar sedan ett belopp i slutet av nästa månad. Med "Kort" betalar du med ditt kort hos Visa eller Mastercard. Läs mer om Klarnas köpvillkor här. När du handlar med Klarna Checkout omfattas du av Klarnas köparskydd för konsumenter - läs mer här

Om du väljer att returnera din vara och har betalat via Klarna, rekommenderar vi att du pausar din faktura hos dem. Läs mer här om hur du pausar din faktura hos Klarna.Läs mer här om hur du pausar din faktura hos Klarna.

Om du valt att betala med någon av Klarnas betalningsmetoder och undrar något som rör din betalning, vänligen kontakta Klarnas kundservice.

Priser

Alla priser är i svenska kronor (SEK) och inkluderar 25% mervärdeskatt. Rea- och kampanjpriser gäller så långt lagret räcker om inget annat anges. Utöver priset på varorna, tillkommer kostnaden för frakt som finns angiven i kassan. Inga ytterligare avgifter tillkommer. 

Ändring av order eller avbeställning

Du kan göra ändringar i din beställning eller avbeställa utan kostnad fram till dess att beställningen har gått till plockning. Det görs normalt samma eller nästa vardag, så kontakta oss så snart som möjligt via telefon eller email om du vill göra ändring eller avbeställa. Notera dock att en ändring eller avbeställning inte är giltig förrän du fått en bekräftelse från oss. Du har alltid 30 dagars öppet köp. Läs mer om öppet köp här.

Beställning

Beställningar kan endast göras av myndiga personer över 18 år. Är du under 18 år måste du ha målsmans tillstånd. Kontakta oss på kundtjänst så hjälper vi er. 

Alla falskbeställningar spåras och polisanmäls, och om vi lidit ekonomisk skada kommer vi att kräva skadestånd.

Trygg E-handel

Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt köp hos oss. Vi är certifierade hos Trygg E-handel, vilket innebär att vi följer deras krav för e-handelsföretag samt kontrolleras av Svensk Distanshandel. Läs mer om Trygg E-handel här.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.