Om QUIST & Co sthlm

Vill man vara fin får man lida pin. Nej, faktiskt inte! Det finns snygga skor som passar riktiga fötter. Skor för dig som har lite bredare fötter, för dig som har problem med hallux valgus, hälsporre eller hammartå, eller för dig som helt enkelt tröttnat på att ha ont. De är bara lite svårare att hitta. Den utmaningen blev början på en resa med målet att erbjuda snygga och sköna skor för alla tillfällen.

Alldeles för ofta trycker vi in våra fötter i skor som inte passar. För att det inte funnits några andra. Eller för att vi inte orkar leta i affär efter affär. När man gjort det länge nog blir man till slut irriterad. Så där lagom irriterad så att man faktiskt vill förändra något.

Med övertygelsen att alla kvinnor ska kunna ha snygga skor, oavsett hur fötterna ser ut, växte idén om en e-handel fram. En butik där skor som är både snygga och sköna finns samlade. Så grundades QUIST & Co sthlm AB i början av 2018. QUIST & Co sthlm ägs och drivs av Caroline Nilsson, som har ett stort intresse för snygga skor men som inte längre är beredd att kompromissa med bekvämlighet. För det finns skor som är både snygga och sköna. Du kan ha både och! Snyggt och bekvämt. Inte antingen eller. För det ska inte behöva vara ett val.Företagsinformation

E-post
info@quistandco.com

Företagsadress (ej butik)
QUIST & Co sthlm AB
Margaretavägen 44
122 32 Enskede

Organisationsnummer
559147-0033

Momsregistreringsnummer
SE559147003301 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.