Sneaky Steve

Välkommen till familjen. När du köper ett par Sneaky Steve, blir du en naturlig del av vår uppfattning att bra skor kommer från hjärtat, själen och skitiga händer från personer med äkta passion.

Precis som oss tror du att ingen dator eller automatiserad produktionslinje kan ersätta människokroppen, hjärnan och den äkta känslan. Och du kan gå stolt i dina Sneaky Steve, med vetskap om att du har på dig något autentiskt och välgjort i en värld av massproducerade engångsartiklar. 

Sneaky Steve föddes i Göteborg för drygt 10 år sedan. Göteborg har med sitt industriarv, regniga vintrar och tunga saltvindar alltid varit en outtömlig källa till inspiration. Precis som alla hårt arbetande hjältar som har hållit liv i staden genom åren. Men Göteborg är så mycket mer än en grå himmel och kall betong. Det är en stad där många olika subkulturer trivs, med en levande musikscen och där många modedesigners har påbörjat sin resa till internationell framgång.

Idag jobbar man enbart ihop med producenter som brinner för hantverket. Våra producenter och lädergarverier har utvecklat sitt hantverk över generationer och är alltid genuint engagerade i sina ansträngningar att erbjuda de bästa lädervarorna. Alla skor och kängor tillverkas i Portugal, där de har en lång tradition av skotillverkning. JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.