Som att gå på moln


Fötterna skriker, och smärtan är outhärdlig. Ändå använder du de där skorna som gör fötterna så illa. För de är ju så snygga. Känner du igen dig?

Man vill verkligen inte ta ett steg till. Men det finns skor som är både snygga och sköna. Som gör att det känns som om du går på moln. Du kan ha både och! Snyggt och bekvämt. Inte antingen eller. För det ska inte behöva vara ett val.

Fitflop är märket för dig som behöver en stötdämpande, mjuk sula. Har du hälsporre kommer du älska dem! Hela Fitflops affärsidé bygger på deras patenterade sula med trippeldensitet. Den är smart designad för att dämpa stötarna för hälen, sprida trycket och avlasta hela foten. Det gör att du kan gå i dem hela dagen utan att få ont under hälarna eller fötterna.

Upptäck deras sandaler i flip-flopstil, som du kan ha både till vardags och fest. Perfekt så här i sommartider. Eller pröva deras sneaker F-Sporty Uberknit, med samma stötdämpande sula men i stretchigt stickat som formar sig skönt efter foten. Se vårt sortiment av Fitflops skor här nedan.

Har du en egen sula som du vet fungerar? Perfekt! Då vill du inte ta några risker och testa dig fram med olika innersulor. Ten Points och Sneaky Steve har underbara sneakers, med bra innersulor, men som du kan ta ut och ersätta med dina egna om du vill vara på den säkra sidan. Till Ten Points’ och Sneaky Steves skor.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.