Utförsäljning DuoBoots

Vi upphör med varumärket DuoBoots i butiken och säljer ut återstående stövlar. Passa på att fynda stövlar och ankelstövlar med en fantastisk design och kvalitet! 

Duoboots är en stöveltillverkare med fokus på högkvalitativa stövlar och ankelstövlar i unik design som står sig över tid. Med sitt breda utbud av stövlar från klassiska högskaftade stövlar till ankelstövlar i den senaste designen och mönstren, har de gjort sig ett namn långt utanför sitt hemland England.

DuoBoots har en passion för stövlar som inte bara handlar om design som utseende utan även design som passform. De designar stövlar som passar alla storlekar, och har en tro på att alla ska kunna ha en modern och bekväm stövel. DuoBoots arbetar nära sina leverantörer, för att säkerställa deras höga kvalitet.

DuoBoots har sitt ursprung i Bath i England, där företaget startades under namnet Duo för över fyrtio år sedan av Ted och Muffy Maltby. Idag heter företaget DuoBoots, men dess tidigare namn Ted & Muffy lever fortfarande kvar som en viktig del av dess historia.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.